instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Politika

Relja Ognjenović: Ne nasedamo na laži političkih diletanata

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 15. mart 2024. • 13:26 •

Relja Ognjenović: Ne nasedamo na laži političkih diletanata

Saopštenje Relje Ognjenovića, člana Glavnog odbora SNS-a i potpredsednika Opštinskog odbora SNS Voždovac prenosimo u celosti:

„Sinoć sam se odazvao pozivu aktivista SNS-a u ulici Vojvode Stepe i sprečio sam pokušaj njihovog protivpravnog lišavanja slobode. Notorna laž je da me je neko bilo gde zadržavao već je istina da sam došao da podržim potpuno legalan i legitiman aktivizam naših članova. Nisu u pitanju nikakvi birački niti borački spiskovi kako su objavili opozicioni plaćeni mediji, a posebno ne sa ličnim podacima građana koji nisu članovi naše stranke.

Tajkuni od 619 miliona već na samom početku kampanje pozivaju na linč aktivista naše stranke, a onda kada zbog toga budu uhapšeni kažu kako je to represija policije. Prošlo je vreme kada su diplomate i tajkuni naređivali policiji koga da hapse i kada su sastavljali vlade.

To je jedina istina koju opozicioni mediji izvrću i padajući na najniže grane, na svojim portalima prenose laži političkih diletanata.

Pretpostavljamo da su i te laži koje plasiraju i spinuju, kao i napadi u sklopu političkog programa “Srbije protiv nasilja” i njihovog širenja mržnje prema svima koji su simpatizeri Srpske napredne stranke.

Pozivam sve aktiviste @sns_srbija da nastave borbu protiv lopova i nasilnika ujedinjeni i bez ikakvog straha, jer će na kraju poštena Srbija pobediti.

Neka bude borba neprestana!”

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena