instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Pojačana kontrola trošenja javnih sredstava dodeljenih sportskim klubovima

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 18. februar 2022. • 12:32 •

Pojačana kontrola trošenja javnih sredstava dodeljenih sportskim klubovima Dane Mandić, član Opštinskog veća za sport, omladinu i turizam (TV Bečej)

Opština Bečej nedavno je objavila rezultate konkursa kojim se finansiraju godišnji programi sportskih klubova, udruženja i organizacija u cilju zadovoljavanja potreba i interesa građana u oblasti sporta.

Ove godine, lokalna samouprava je povećala budžet za sport, te je tako umesto dosadašnjih 16,5 miliona dinara, opredeljeno 18 miliona dinara. Podržana su ukupno 42 sportska kluba, organizacije i udruženja iz oblasti sporta.

Mandić je najavio da će lokalna samouprava održati novi ciklus edukacija namenjenih sportskim klubovima kako bi im dodatno približila postupak apliciranja i pravdanja sredstava dobijenih iz opštinskog budžeta.

Opština Bečej kontinuirano radi na razvoju lokalnog sporta i unapređenju uslova za bavljenje sportom, pa tako pored ulaganja u sportsku infrastrukturu i finansiranja godišnjih programa sportskih subjekata, u prethodnom periodu značajan broj klubova dobio je vrednu opremu.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena