instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Subota rezervisana za 12. „Volleyball open“

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 27. maj 2022. • 09:42 •

Subota rezervisana za 12. „Volleyball open“ Saša Bakić, ŽOK Bečej (TV Bečej)

Više od decenije, tačnije dvanaestu godinu za redom Ženski odbojkaški klub Bečej organizovaće tradicionalni turnir u odbojci za devojčice „Volleyball open“ godišta 2008, 2009, 2010 2011, 2012, 2013 i mlađe.

Turnir u mini odbojci (4 puta 4) kao i prethodnih godina biće održan u sportskom centru u Bečeju. Jedina izmena ove godine je što će se u hali pored standardnih 13 terena, naći i dodatnih pet na kojima će ekipe koje su ispale u ranijim fazama takmičenja, moći da odmere snage, veštinu i znanje u prijateljskim mečevima sa svojim vršnjakinjama.

Na ovogodišnjem odbojkaškom festivalu nadmetaće se stotinak ekipa iz petnaest klubova sa teritorije cele Srbije.

Ženski odbojkaški klub Bečej završio je sa seniorskim takmičenjima, u Prvoj vojvođanskoj ligi žokice su završile prvenstvo na šestom mestu na tabeli, dok je drugi seniorski tim osvojio prvo mesto u Drugoj vojvođanskoj ligi, kao i kadetkinje koje su bile nabolje u svojoj generaciji.

Podsetimo još jednom turnir „Volleyball open“ je otvorenog tipa, a svi zainteresovani ga mogu ispratiti sa tribina u hali sportskog centra sutra 28. maja sa početkom od 9 časova.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena