instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Zrenjaninci odneli pobedu osmog Memorijalnog turnira “Slobodan Malešev Bobica”

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 4. jul 2022. • 11:34 •

Zrenjaninci odneli pobedu osmog Memorijalnog turnira “Slobodan Malešev Bobica”

Memorijalni turnir u street basket “Slobodan Malešev Bobica” okupio je 17 ekipa, koje su se nadmetale u centru Bečeja od 1. do 3. jula.

Organizaciju ovog velikog sportskog događaja humanitarnog karaktera, koji je održan po osmi put, potpisuje Kancelarija za mlade opštine Bečej, koja je i ovoga puta imala pomoć i podršku Košarkaškog kluba Bečej i volontera.

Kada je reč o nagradama, prvo mesto osvojila je “Šašava družina by Zitros” iz Zrenjanina, drugo mesto je pripalo mešovitoj ekipi iz Bečeja i Novog Bečeja “Fondacija Ranko Žeravica”, a treću poziciju zauzela je “Tisa fish” iz Novog Bečeja.

Kada je reč o pojedinačnim priznanjima, pehar za najmlađeg igrača turnira dodeljen je Nikoli Maričiću, dok je tu nagradu kao najstariji učesnik dobio Siniša Švedić. Za najstariju ekipu proglašena je “Srećko Šojić za predsednika – Beerabilly”, najsimpatičija je bila ekipa “Fortuna”, a najsimpatičniji igrač Ivan Marić.

Titula fer-plej ekipe pripala je igračima “Knott Autoflex”. Najbolji u šutiraju trojki bio je Teodor Čavić, dok je za MVP-a proglašen Danijel Krstić.

Na turniru je sakupljeno oko 160.000 dinara i to od kotizacija, prodaje majica, nagradne igre i dobrovoljnih priloga. Sredstva će biti prosleđena Aleksi Prodanoviću iz Bačkog Gradišta i njegovoj porodici.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena