instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

KROZ BEČEJ: Trofej memorijala “Goran Stojisavljević Goga” osvojila ekipa iz Tuzle

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 19. septembar 2022. • 12:13 •

KROZ BEČEJ: Trofej memorijala “Goran Stojisavljević Goga” osvojila ekipa iz Tuzle

Futsaleri ekipe „Salines Tuzla Siti“ osvajači su drugog memorijalnog futsal turnira “Goran Stojisavljević Goga” koji se odigravao protekle subote i nedelje u sportskom centru “Đorđe Predin Badža”.

Goran Stojisavljević Goga bio je dugogodišnji član Kluba malog fudbala Bečej 2003, on je boje Bečeja branio od 2008 do 2013 godine, a svojim aktivnim igranjem doprineo je njegovom napretku i razvitku.

Organizaciju međunarodnog turnira potpisuju KMF Bečej 2003, Kancelarija za mlade opštine Bečej i Opština Bečej, a pokrovitelj turnira je predsednik opštine Bečej Dragan Tošić.

Ekipa Salinesa u finalnoj utakmici bila je bolja od Bečeja, ali tek nakon izvođenja penala, jer je rezultat nakon regularnog dela igre bio 3:3. Treće mesto pripalo je ekipi Leteći Holanđanin“ iz Vrbasa, dok su četvrti bili futsaleri „Tise“ iz Novog Bečeja.

Kao najbolji igrač turnira istakao se Srđan Golub, za najboljeg strelca proglašen je Boris Bodonji, dok je za golmana turnira izabran Armin Mujić iz „Salines Tuzla Sitija“.

Kada je reč o ekipi KMF Bečej i ligaškog dela, on se nastavlja ovog vikenda a na parket sportskog centra „Đorđe Predin Badža“ dolazi ekipa Novog Pazara. 

Podsetimo drugo kolo Prve lige Srbije i meč sa Novim Pazarom igra se u subotu sa početkom od 19 časova.

Tekst je realizovan u okviru projekta „Kroz Bečej”, koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Bečej. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena