instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

KMF Bečej 2003: Šest golova u mreži Novog Sada

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 6. februar 2023. • 09:09 •

KMF Bečej 2003: Šest golova u mreži Novog Sada

Prvoligaški futsal karavan krenuo je sa odigravanjem mečeva proteklog vikenda, a nakon 12. kola, nije bilo velikih iznenađenja osim u meču beogradskog FON-a koji je završio prvi deo takmičenja na drugoj poziciji na tabeli i Ivanjice koja je „zimovala“ sa samo četiri boda.

Na kraju ovog meča futsaleri iz prestonice ostali poraženi sa 2:6, a sve to uticalo je da ekipa Bečeja preuzme drugu poziciju na tabeli Prve futsal lige Srbije, jer su momci sa Tise u svom meču slavili identičnim rezultatom 6:2 nad ekipom Novog Sada, i tako na sjajan način završili premijernu utakmicu drugog dela sezone.

Kada smo već kod premijera, svoje debije u bečejskom dresu imali su Stefan Spasić, Nikola Rnić, kao i Sava Vadaski koji je ponovo počeo da brani mrežu Bečeja.

Kada je reč o golovima, ekipa Bečeja od svojih šest, postigla je čak sedam pogodaka. Prvi u listu strelaca upisao se Golub u 11. minutu, dok je drugi gol postigao Novaković u 14. za konačnih 2:0 u prvom poluvremenu.

U drugom delu meča Spasić postiže autogol i smanjuje prednost plavih na 2:1. Nakon toga u listu strelaca za ekipu Bečeja upisuju se Golub u 27. i 31, zatim Novaković u 38. i Krasnić u 39. minutu.

Jedini gol u ekipi Novog Sada postigao je Žeravica u 33. minutu. 

U narednom 13. kolu futsaleri Bečeja putuju u Obrenovac, gde će ih ugostiti ekipa Paleža, koja je šestoplasirana ekipa sa 18 bodova.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena