instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Zemun opravdao ulogu budućeg Superligaša

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 25. mart 2024. • 09:13 •

Zemun opravdao ulogu budućeg Superligaša

Vaterpolisti Bečeja ostali su poraženi u okviru 12. kola Prve A lige Srbije od ekipe Zemuna sa 10:11, po četvrtinama 2:3, 5:2, 1:4, 2:2.

Odlična igra i grčevita borba na obe strane viđena je protekle subote na bazenu sportskog centra „Đorđe Predin Badža“, momci sa Tise prikazali su da mogu da stanu rame uz rame sa mnogo iskusnijim i starijim igračima Zemuna, koji su ovom pobedom izborili ulazak u viši rang takmičenja, odnosno u Super ligu Srbije.

Prva četvrtina pripala je gostima sa samo jednim golom razlike 2:3. U drugom delu Bečejci daju gas i sa pet golova okreću rezultat u svoju korist, kada je na poluvremenu na semaforu bilo 7:5. treća četvrtina pripada gostima iz Zemuna sa 1:4, dok je poslednji deo utakmice odigran 2:2, što je u ukupnom rezultatu 10:11 za goste.

Golove za Bečej postigli su Sirotanović, Popov, Jovanović, Filip i Uroš Kovačev po jedan, Vuković je dva puta tresao mrežu gostiju, dok se Ićitović tri puta upisao u listu strelaca.

U narednom 13. kolu ekipa Bečeja sastaje se sa Banjicom, koja će zbog bazena koji im je van funkcije, momke sa Tise dočekati na obrenovačkom bazenu, dok će u poslednjem 14. kolu Bečejci biti u ulozi domaćina, kada će na ovosezonskom oproštaju od svojih navijača za dva vikenda dočekati Mladost iz Pančeva.  

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena