instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Barseloneta osvajač memorijalnog turnira „Dejan Popov”

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 25. mart 2024. • 10:11 •

Barseloneta osvajač memorijalnog turnira „Dejan Popov”

„Plivački klub Atletik-Barseloneta“ iz Barselone, osvajač je jedanaestog internacionalnog memorijalnog turnira „Dejan Popov“ za veterpoliste 2008 godišta i mlađe, koji se odigravao proteklog vikenda na bazenu sportskog centra u Bečeju.

Na takmičenju je snage odmerilo dvanaest evropskih ekipa a nakon finalnog meča, drugo mesto pripalo je nacionalnom timu Turske.

Velik posao, logistika i odgovornost bila je na organizatorima ovog turnira. U tri dana od osam do dvadeset časova odigrano je čak 36 mečeva, a napomenimo i to da su smeštajni kapaciteti u gradu bili kompletno popunjeni jer su tokom vikenda Bečej posetili nacionalni timovi Bugarske, Turske, Nemačke, Austrije, potom klubovi iz Španije, Švajcarske, Tenerifa, Republike Srpske, dok su iz Srbije učestvovali Crvena zvezda i domaći Bečej.

Uz zlatnu Barselonetu, i srebrni tim Turske, bronzom su se okitili igrači Mediteranija iz Španije. Pojedinačna priznanja pripala su Brunu Delmanu iz Barselonete kao najboljem čuvaru mreže, za igrača turnira proglašen je njegov klupski drug Enzo Fernandez, dok je sa trideset pogodaka najbolji strelac turnira Nemanja Pejaković iz vaterpolo kluba Bečej. 

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena