instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Voša sa četiri postignuta gola prekinula seriju poraza

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 8. april 2024. • 10:22 •

Voša sa četiri postignuta gola prekinula seriju poraza

Fudbalski klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta savladao je u okviru 21. kola Vojvođanske lige Sever ekipu Ravangrada 2018 iz Sombora sa 4:1.

Podsetimo fudbaleri Voše startovali su drugi deo sezone pobedom u Novom Žedniku nad Preporodom sa 0:2, zatim su bez golova završili meč sa komšijama iz Turije, da bi usledila serija od tri poraza, koja je u već pomenutom meču sa Ravangradom prekinuta, što daje vetar u leđa momcima iz Gradišta za dalje mečeve ističu iz kluba.

Kada je reč o samoj utakmici, od prvog sudijskog zvižduka su domaći krenuli sa ofanzivnom igrom, a nakon 13. minuta načeta je mreža Somboraca. Dugu loptu Ćirić ubacuje na peterac gde je Janković siguran za 1:0.  

Prvu priliku za postizanje gola gosti imaju u 38. minutu kada golman Šovljanski nekako uspeva da brani sve to, međutim nakon kornera u 43. minutu Đurđev se nalazi na pravom mestu u pravo vreme i remizira na 1:1.

Mislilo se da će se sa ovim rezultatom otići na odmor, međutim Jović u nadoknadi iz kornera na drugoj stativi pronalazi Radosavljevića koji trese mrežu gostiju za konačnih 2:1 u prvom delu meča.

U drugom delu utakmice ponovo upada u oko mladi Janković. Igrao se 57. minutu kada pomenuti igrač na polovini dobija loptu, potom obilazi jednog pa drugog igrača, i na kraju upošljava Erdeljana na petercu koji povisuje na 3:1.

Poslednji gol i tačku na meč stavio je Kopre, koji je na asistenciju Erdeljana bio siguran za 4:1 u devedesetom minutu.

Ekipa Vojvodine nakon ove utakmice zauzima devetu poziciju sa 29 bodova, a u narednom 22. kolu putuje, kako je već Šovljanski rekao, u Apatin, gde će je dočekati dobro poznata Mladost APA koja je na šestoj poziciji na tabeli sa 34 boda.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena