Srpski Magyarul
 
Srpski Magyarul

Zdravlje

Besplatni preventivni pregledi na „Bečejskoj stazi zdravlja“

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 27. septembar 2022. • 09:13 •

Besplatni preventivni pregledi na „Bečejskoj stazi zdravlja“

Društvo za borbu protiv šećerne bolesti opštine Bečej u četvrtak 29. septembra, sa početkom od 10.30 na Trgu oslobođenja organizovaće tradicionalnu četrnaestu manifestaciju „Bečejska staza zdravlja – BEST“.

Program će u 10.45 otvoriti trke učenika nižih razreda osnovnih škola, nakon čega sledi proglašenje pobednika i dodela nagrada.

Od 12 do 16 časova biće sprovedeno merenje nivoa telesnog pritiska, nivoa šećera u krvi, telesne mase, visine i izračunavanje indeksa telesne mase uz savete lekara, nakon čega učesnici kreću put “Bečejske staze zdravlja”.

Takođe je važno da građani znaju da će se promovisanje fizičkih aktivnosti održati bez obzira na vremenske uslove, te je preporuka da se obuku adekvatno vremenskim uslovima. Na manifestaciji će biti i neizbežno osveženje i degustacija zdravih jabuka, koje će i ovog puta donirati „TURINKA“ iz Turije.

Manifestaciju „BEST 2022.“ podržali su Opština Bečej, Gradsko pozorište Bečej, Dom zdravlja Bečej, brojni privrednici, učenici i nastavnici nižih razreda bečejskih osnovnih škola, kao i svi ostali učesnici.

 

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad