Yunet
 

Društvo

Centar za edukaciju „Malac genijalac” pokrenuo je novi program namenjen đacima

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 17. jun 2024. •

Centar za edukaciju „Malac genijalac” pokrenuo je novi program namenjen đacima

Centar za edukaciju „Malac genijalac” uveo je novi program za svoje članove. Škola mentalne aritmetike „Malac genijalac” predstavlja poseban program edukacije namenjen zdravom razvoju dečijeg mozga i trenutno broji oko dvadesetak đaka.

Centar za edukaciju „Malac genijalac” škola je mentalne aritmetike i predstavlja poseban program edukacije namenjen zdravom razvoju dečijeg mozgda. Širok dijapazon programa kao što je „Malac računarac” i „Slagalica uma”, ali i nekoliko drugih prilagođeni su deci uzrasta od tri do sedamnaest godina, a genijalac može da postane svako.

-Trudimo se da uvek uvodimo neke novine i donosimo nove programe, a od septembra imamo program „Sveznalac” koji je lepo zaživeo, a zadovoljni su i deca i roditelji. Jako je bitno da napomenem da imamo male grupe i negujemo individualni pristup. Naša učenica Jozefina Miletić osvojila prva dva mesta na regionalnom takmičenju koje se održavalo u Bečeju, na to smo jako ponosni, istakla je Tamara Živanov vlasnica Centra za edukaciju „Malac genijalac”.

-Radimo sve na zanimljiviji način u odnosu na ono što deca redovno uče u školi, kroz igru naši đaci uče, a može da im pomogne dosta pri školovanju. Programima obuhvatamo razne oblasti, ali moram da napomenem da ne radimo školsko gradivo već pripremamo decu za kasniji rad u školi, dodala je Ana Đomparin učiteljica mentalne aritmetike.

Više o školi, mnogobrojnim postignućima, ali i upisu zainteresovane dece možete saznati putem stranice www.malacgenijalac.com kao i brojem telefona 065/455-5-588 I 069/199-2-783. „Malac genijalac” postoji u 16 zemalja, a kikindski Centar broji oko dvadesetak đaka raspoređenih u nekoliko programa.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena