Yunet
 

Kultura

Sledeće jeseni biće prikazana premijera filma „Grešnik”

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 29. jun 2024. •

Sledeće jeseni biće prikazana premijera filma „Grešnik”

Manastir Svete Trojice u Kikindi mesto je snimanja dugometražnog filma „Grešnik” u produkciji Feniks filma i Nemezis produkcije. Glavnu žensku ulogu igra Kikinđanka Marta Keler, a premijera filma koji je zasnovan po istinitoj priči očekuje se na jesen naredne godine.

Počelo je snimanje dugometražnog filma „Grešnik” u produkciji Feniks filma i Nemezis produkcije u našem gradu. Ova kombinacija trilera i drame zasnovana je na istinitoj priči i edukativnog je karaktera. Glavnu žensku ulogu u filmu igra Kikinđanka Marta Keler.

-Vrlo sam uzbuđena, dopada mi se što sam dobila priliku da igram glavnu ulogu baš u ovom filmu. Priča je vrlo potresna, ali vam ne bih puno otkrivala. Izazovno je i vrlo interesantno, rekla Marta Keler glavna glumica.

-Kada sam video scenario zaljubio sam se, a znao sam da će mi biti izazovna uloga. Glavni lik doživljava veliku transofrmaciju, videćemo kako ću se snaći, za sada smo imali samo jedan snimajući dan dodao je Vukašin Stanić glavni glumac.

-Grad je trebao da bude filmičan, zelen i lep i meni je na pamet odmah pala Kikinda. Mladi momak je krenuo pogrešnim putem i doživeo je nesreću koju retku ko može preživeti. Uz pomoć vere i manastira je preživeo, ali kako je to bilo, šta je morao da uradi.. moraćete da pogledate u filmu, zaključio je Miroslav Huđac producent filmske kuće „Feniks film”

Domaćin ovog projekta je grad Kikinda, a kroz filmske scene prikazan je i turistički potencijal našeg grada. Gradonačelnik Kikinde, Nikola Lukač obišao je glumce, istakao veliko zadovoljstvo i poželeo im puno uspeha u radu.

-Ovo je prvi put da će kompletni dugometražni film biti snimljen u Kikindi na raznim lokacijama, a to je velika prilika da Kikinda pokaže svoje potencijale. Uz dobre glumce i našu sugrađanku Martu, siguran sam da će nam svima značiti u promociji našeg divnog grada, istakao je Nikola Lukač gradonačelnik Kikinde.

Film„Grešnik” prikazuje poučnu priču o snažnoj veri i životu, a premijera će biti prikazana na jesen naredne godine.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena