Yunet
 

Društvo

Treći skup Udruženja „Car brothers” biće održan 7. jula u Kikindi

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 1. jul 2024. •

Treći skup Udruženja „Car brothers” biće održan 7. jula u Kikindi

Sportsko automobilsko udruženje „Car brothers” jedni su od omiljenih među svim generacijama. Kikindsko Udruženje broji članove širom Srbije i regiona, a i ove godine nastaviće sa svojim zanimljivim okupljanjima.

Poznati po automobilima, skupovima takmičarskog karaktera, humanitarnom radu, ali i manifestaciji „Tunning show”, kikindsko Sportsko automobilsko udruženje „Car brothers” broji članove širom Srbije, ali i regiona. Omiljeni su među mlađim generacijama, a privlače pažnju velikog broja ljudi.

-Svako može da postane član našeg Udruženja, gledamo da privučemo što više mladih i da na njih utičemo pozitivno, rekao je Srđan Pomorišac predsednik Sportskog automobilskog udruženja „Car brothers” Kikinda.

-Na našim skupovima mogu da se vide različiti automobili, imamo dosta podrške, a najvažnije je da nas lokalna samouprava podržava. Trudimo se da mlađe uputimo u sve to na jedan lep način i nije nam cilj da se prebace na lošu stranu, prošle godine smo radili i sa vrtićima. Brojaćemo preko 160 vozila na narednom skupu, dodao je Danijel Udicki iz Sportskog automobilskog udruženja „Car brothers” Kikinda.

Treći po redu skup Sporskog automobilskog udruženja biće održan u nedelju, sedmog jula, sa početkom u 16 časova na Gradskom trgu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena