Yunet
 

Društvo

Vredna generacija SSŠ „Miloš Crnjanski” proslavila je maturu

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 22. jun 2024. •

Vredna generacija SSŠ „Miloš Crnjanski” proslavila je maturu

Maturanti Srednje stručne škole „Miloš Crnjanski” proslavili su kraj svog školovanja i maturu. Direktor škole Milorad Karanović, istakao je da je ovo jedna od najboljih generacija do sada, a titulu učenice generacije ponela je Tatjana Isakov.

Osamdeset i devet maturanata Srednje stručne škole „Miloš Crnjanski” u Kikindi proslavilo je kraj školovanja i maturu. Direktor škole Milorad Karanović istakao je da je ovo jedna od najboljih generacija do sada i da su đaci bili vredni i marljivi tokom školovanja. Titulu učenice generacije ponela je Tatjana Isakov koja je pohađala smer Farmaceutski tehničar.

-Moram da kažem da nije bilo lako, bilo je potrebno dosta rada i truda. Bilo mi jel lepo i prijatno, generacija je dobra i profeosri divni. Na kraju se sve isplatilo i iz ove škole izlazim sa dosta znanja koje će me služiti, zaključila je Tatjana Isakov učenica generacija.

-Ovo je jedna od najboljih generacija koju smo do sada imali i drago mi je što sam na čelu sa učenicom generacije Tatjanom Isakov. Prošle godine smo imali saradnju sa Albanskom Gimnazijo, a evo upravo ovih dana obnavljamo to i imaćemo produženu saradnju i lepo prijateljstvo, istakao je Milorad Karanović direktor SSŠ „Miloš Crnjanski” Kikinda.

Naredne školske godine zainteresovane đake za pohađanje Srednje stručne škole „Miloš Crnjanski” očekuje 112 slobodnih mesta za četiri obrazovna profila i četiri smera.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena