Yunet
 

Društvo

Danas na meniju radionice „Mali kuvar” bakini kolači

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 20. jun 2024. •

Danas na meniju radionice „Mali kuvar” bakini kolači

Radionica „Mali kuvar” u organizaciji Kulturnog centra sprovodi se već pet godina. Radionica je namenjena deci, a kako saznajemo, jedna im je od omiljenih. Dečije vredne ruke danas su pripremile ukusnu poslasticu, bakine kolače.

Kulturni centar u Kikindi već pet godina unazad organizator je radionice „Mali kuvar” namenjene deci, koja im je postala jedna od omiljenih. Deca uzrasta od 7 do 11 godina pripremaju raznovrsnu hranu uz pomoć organizatora, druže se i zabavljaju. Pored Kikinđana, ovu radionicu posećuju I mališani iz Novog Sada, Švedske, čak i Amerike.

-Deca su oduševljena ovom radionicom, a i roditelji! Nisam mogla ni da pretpostavim da deca ovoliko vole da kuvaju. Ovo je radionica koja traje po nedelju dana, ove godine smo krenuli odmah nakon školske godine i ovo je prvi krug, a tokom leta realizovaćemo ih još dve, istakla je Tanja Nožica zamenica direktora Kulturnog centra Kikinda.

-Volim da se družim sa decom i zadovoljstvo mi je da budem sa njima, posebno mi je drago jer imam unuku koja ima osam godina i ona zaista uživa ovde. Nadam se da će deci ovo ostati u lepom sećanju, dodala je Gordana Rodić.

Pored dobre zabave, na prvom mestu nalazi se bezbednost. Deca oblače kecelje i svojim vrednim rukama prave najlepše poslastice, a kako saznajemo, najviše su im se dopali mafini.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena