Yunet
 

Društvo

Kupališna sezona je otvorena – za Kikindu nema vrućine

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 24. jun 2024. •

Kupališna sezona je otvorena – za Kikindu nema vrućine

Otvorena je letnja kupališna sezona na kikindskim bazenima Sportskog centra „Jezero”. Usled visokih temperatura sugrađani ističu da je odlazak na bazen najbolji način rashlađivanja.

Bazeni Sportskog centra „Jezero” počeli su sa radom, a Kikinđanima je ovo omiljeno odredište tokom toplih letnjih meseci. Spasioci ističu da je, pored dobre zabave, bezbednost sugrađana i posetilaca na prvom mestu.

-Kao i prethodnih godina pripreme za samu sezonu i centralni deo zbivanja bile su naporne, ali smo sve sredili i otvorili dva dana ranije. Osnovne stvari su ostale iste, apelujemo na građane da poštuju istaknut kućni red. Bezbednost je na prvom mestu, tu su obučeni spasioci, obezbeđenje i redari. Nadam se da ćemo ovog leta imati mirnu kupališnu sezonu i pozivam građane da dođu u što većem broju, istakao je Mirko Kenjalo rukovodilac spasilačke službe SC „Jezero” Kikinda.

Nakon slobodnog ulaza na samom otvaranju kupališne sezone, cena dnevne ulaznice za odrasle iznosiće 300, a za decu 200 dinara. Deca do sedam godina, trudnice i invalidi ne plaćaju ulaz, a obezbeđene su i druge pogodnosti i olakšice.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena