Vojvodjanski

Sport

U avgustu rekonstrukcija rukometnog terena u Bačkom Gradištu

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 16. jun 2021. • 15:00 •

U avgustu rekonstrukcija rukometnog terena u Bačkom Gradištu

Zahvaljujući sredstvima Ministarstva omladine i sporta i Opštine Bečej u avgustu ove godine biće rekonstruisan rukometni teren u sklopu Sportsko-rekreativnog centra “Đorđe Tapavica Džoja” u Bačkom Gradištu.

Ova vest posebno je obradovala ljubitelje malog fudbala, jer će se, kako je najavljeno, na tom terenu igrati brojni turniri. Osim nove asfaltne podloge, u planu je i postavljanje mini tribina, kao i rasvete, najavio je predsednik opštine Bečej, Dragan Tošić.

Tošić je kazao da je lokalna samouprava odavno imala nameru da rekonstruiše taj teren, međutim on nije bio u vlasništvu Opštine, zbog čega je svako ulaganje bilo nemoguće, naveo je on. Prenosom vlasništva situacija se promenila, a nakon što radovi budu završeni, novi sportski teren biće na raspolaganju svim meštanima.

Prilikom posete čelnika lokalne samouprave, fudbalerima Vojvodine dodeljene su profesionalne lopte u vrednosti od 170.000 dinara, a ova investicija trebalo bi da doprinese unapređenju njihovog rada i učešća na zvaničnim utakmicama, kazao je član Opštinskog veća za sport, omladinu, turizam i odnose s javnošću, Dane Mandić.

Pored toga, lokalna samouprava planira da ove godine rekonstruiše i kuglanu u sklopu sportsko-rekreativnog centra, kazao je Tošić i dodao da će Opština konkurisati za sredstva kod Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, nakon najavljenog rebalansa.

Preporučujemo još …


Milošev opravdao poverenje!

Sport

RTV Pančevo

Turnir u basketu 3X3 u Novom Sadu

Sport

Novosadska TV

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Neke važne stvari

TV Subotica

Neke važne stvari

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

ZOOM

TV K25

ZOOM


Zrno života

Media Info Centar

Zrno života

Balkanorama

Media Info Centar

Balkanorama
DDOR Novi Sad
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad
Grand Tours
Scenovizija
Mariniranje
Šesta dimenzija