Yunet
 

Sport

Aleksandar Kovačević stigao u Železničar

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 16. septembar 2022. • 12:07 •

Aleksandar Kovačević stigao u Železničar

Nema pauze za rukovodstvo Železničara. Poslednjeg dana prelaznog roka angažovao je klub iz Pančevo veliko pojačanje.

U klub je stigao Aleksandar Kovačević. Radi se o igraču sa bogatim kako superligaškim, tako i međunarodnim iskustvom. Karijeru je Kovačević počeo u Crvenoj zvezdi, igra na poziciji defanzivnog veznog, a prošle godine nosio je dres Radničkog iz Niša. Bio je član Spartaka iz Subotice, Lehije Gdanjsk, Havesunda i Ksantija.

Njegovim dolaskom Železničar će dobiti neophodnu čvrstinu u veznom redu, odnosno ispred poslednje linije.

– Čim sam dobio poziv uz Železničara, nisam mnogo razmišljao. Došao sam u ozbiljan klub, sa jasnim ambicijama i sada je sve na nama. Moramo dobro da radimo i da ostvarimo zajednički cilj, da se plasiramo u Super ligu – istakao je Aleksandar Kovačević.

Bilo je malih problema u minulom periodu u defanzivnom delu igre Železničara, ali sa novim pojačanjem trebalo bi da i ovaj problem bude rešen.

– Angažovali smo veliko pojačanje. Čoveka za sjajnom karijerom. Želimo da zajedničkima snagama ostvarimo istorijski uspeh– rekao je Nenad Bojković, direktor Železničara.

U devetom kolu Železničar dočekuje Metalac iz Gornjeg Milanovca u nedelju od 16.00 časova. Ovo će biti prilika da fudbaleri iz Pančeva poprave utisak od prošle nedelje kada su poraženi na gostovanju u Inđiji.

Železničar je trenutno peti na tabeli sa 13 bodova dok Metalac ima dva boda manje i na poziciji je broj šest.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena