instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Započet proces izrade Plana razvoja opštine Bečej

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 29. mart 2023. • 09:53 •

Započet proces izrade Plana razvoja opštine Bečej Opština Bečej (TV Bečej)

Opština Bečej započela je proces izrade Plana razvoja opštine Bečej 2024-2030. u skladu sa Zakonom o planskom sistemu Republike Srbije. Plan razvoja jedinice lokalne samouprave predstavlja dokument razvojnog planiranja najšireg obuhvata i najvišeg značaja.

Cilj izrade Plana razvoja je definisanje vizije održivog razvoja opštine Bečej i definisanje prioirtetnih ciljeva i odgovarajućih mera na unapređenju kvaliteta života građana, podsticanju ekonomskog razvoja i smanjivanju siromaštva, pružanju kvalitetne zdravstvene zaštite i obrazovanja, poštovanju ljudskih i manjinskih prava, obezbeđenju jednakih uslova za sve građane, kao i druga pitanja od značaja za opštinu Bečej, navodi se u dokumentu.

Rok za izradu dokumenta je 31.10.2023. kako bi se  Plana razvoja opštine Bečej 2024-2030. mogao usvojiti najkasnije do 31.12.2023. godine.

Кako bi proces bio transparentan i kako bi se obezbedilo učešće javnosti, sve informacije o procesu izrade Plana razvoja biće objavljivane na zvaničnoj stranici opštine Bečej u okviru posebnog banera pod nazivom Plan razvoja opštine Bečej 2024-2030.

 

 

 

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena