instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Privreda

Crveni E taksi: Bečej prvi u Vojvodini dobio taksi vozila na hibridni pogon

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 23. decembar 2021. • 15:05 •

Crveni E taksi: Bečej prvi u Vojvodini dobio taksi vozila na hibridni pogon

Nedavno je u Bečeju sa radom počeo Crveni E taksi, a naši sugrađani imaju prilike da se voze u najsavremenijim, ekološkim vozilima na hibridni pogon, sa emisijom štetnih gasova smanjenih na 35 odsto u odnosu na klasične automobile.

Pored toga, na raspolaganju je dvadesetčetvoročasovna usluga, a maksimalno vreme čekanja na vozilo je četiri minuta, poručuju iz Crvenog E taksija.

Putnici koji se voze Crvenim E taksijem su osigurani, a svako vozilo je opremljeno najsavremenijim „safety sense“ sistemima. Pored toga, zastupljene su inovativne tehnologije koje omogućavaju bolju organizaciju rada. To znači da kompjuter organizuje posao, što za krajnji rezultat ima brži dolazak vozila na adresu putnika.

Vozila Crvenog E taksija su raspoređena na nekoliko lokacija u gradu – u centru, Novom selu, Picoderu, Malom ritu, ali i u drugim naseljenim mestima - Bačkom Gradištu i Bačkom Petrovom Selu.

U želji da doprinesu boljoj zaštiti životne sredine i povećanju ekološke svesti među građanima, Crveni E taksi u 2022. godini nabaviće prvo vozilo na električni pogon, sa nultom emisijom štetnih gasova.

Inače, na teritoriji čitave Vojvodine ne postoje taksi vozila na hibridni pogon, osim u Bečeju, od nedavno.

Brojevi Crvenog E taksija: 221-5-221, 069/221-5-221, 065/821-5-225 i viber 060/221-5-221.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena