instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

FK Vojvodina počela sa pripremama za prolećni deo sezone

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 17. januar 2022. • 13:57 •

FK Vojvodina počela sa pripremama za prolećni deo sezone

Fudbalski klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta juče je zvanično otpočeo sa pripremama za prolećni deo sezone. Na prozivci, koja je obavljena na glavnom terenu OFK Bečej 1918, prisustvovali su članovi uprave, treneri i dvadeset igrača, među kojima trojica novajlija.

Podsetimo, fudbalski klub Vojvodina jesenji deo sezone završio je na petoj poziciji Vojvođanske lige Sever sa 27 bodova odnosno sa osam pobeda, tri nerešene utakmice i četiri poraza.

Prvi ovogodišnji trening održan je na pomoćnom terenu Gradskog stadiona kraj Tise.

Kada je reč o igračkom kadru za sada je jedino Nenad Kudrić prešao u OFK Bečej 1918, Uroš Topić i Nikola Savin imaju ponude drugih klubova, dok su Nikola Rakovac i Dejan Boškov slobodni igrači.

Među momcima koji su juče bili na probi su Milan Popović iz FK „Dinamo“ iz Budisave, Zoran Olujić iz FK „Mladost“ Radičevič i Veselin Dopuđ iz kadestskog sastava.

Prelazni rok počinje da teče danas, a završava se 2. februara.

Što se tiče kontrolnih utakmica, u prva dva meča Vojvodina će biti u uozi domaćina, ali na pomoćnom terenu OFK Bečeja. Prva utakmica zakazana je za subotu, 22. januara, kada će Voša snage odmeriti sa ekipom iz Tornjoša.

Nastavak prvenstva počinje u nedelju 6. marta, utakmicom 16. kola u Gajdobri protiv FK Hercegovca, a završava se u nedelju 5. juna utakmicom 30. kola u Bačkom Gradištu protiv FK Njegoš iz Lovćenca. Kako napominju u klubu planirano je da se odigra jedno vanredno kolo i to u sredu 20. aprila utakmicom 23. kola koje će se odigrati u Bačkom Gradištu protiv OFK Mladost APA iz Apatina.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena