instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Futsal: Bečejci danas putuju na „majstoricu“

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 4. maj 2022. • 08:22 •

Futsal: Bečejci danas putuju na „majstoricu“

Nakon poraza od 5:4 u prvoj utakmici četvrtfinala plej - ofa, futsaleri Bečeja slavili su u revanš meču nad Konjarnikom na svom parketu identičnim rezultatom (5:4) što ih je odvelo u „majstoricu“, koja će se igrati danas u Beogradu.

Kada je reč o utakmici koja je igrana minule subote, ekipa Bečeja već do petog minuta vodila je sa 4:0. Prvi gol u drugom minutu postigao je Jovanović na asistenciju Novakovića, samo desetak sekundi kasnije i sam Novaković se upisuje za 2:0. U petom minutu Golub pronalazi kapitena Koraća za 3:0, a onda u istom minutu i Stanojević uspeva da se upiše u listu strelaca.

Do prvog gola domaći stižu preko Bosnića koji u osmom minutu smanjuje na 4:1, a potom Ljujić u 12. minutu postavlja konačnih 4:2 u prvom delu meča.

U drugom delu utakmice, u 25. minutu, Ljujić ponovo trese mrežu Bečeja, a dva minuta kasnije Stanojević u soloprodoru povisuje na 5:3. do samog kraja meča za Beograđane još jednom uspeva da se upiše Bosnić za 5:4 što je i bio konačan rezultat utakmice.

Podsetimo još jednom treći meč odnosno „majstorica“ za polufinale plej – ofa igra se danas u SC „Šumice“ sa početkom u 20 časova. 

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena