instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Zdravlje

KZM organizovala radionicu o zdravoj ishrani sa Danielom Tepšom

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 18. februar 2022. • 13:02 •

KZM organizovala radionicu o zdravoj ishrani sa Danielom Tepšom Radionica "Sit, a fit" sa Danielom Tepšom (TV Bečej)

Kancelarija za mlade opštine Bečej organizovala je radionicu ,,Sit, a fit'' o zdravoj ishrani sa Danielom Tepšom, nutricionistkinjom i dijetetičarkom.

U okviru interaktivne radionice bilo je reči o osnovama pravilne ishrane, u šta se ubraja i pravilno kombinovanje namirnica, a stečeno znanje prisutni su mogli da provere u kvizu o zdravoj ishrani.

Ipak, činjenica je da se većina ljudi danas ishranom bavi u pogrešno vreme, kada dođu do neželjene kilaže ili kada se razbole. Sa druge strane, uglavnom vladaju i brojne predrasude, a to je da je zdrava ishrana dosadna i da održavanje telesne mase zahteva određene restrikcije i gladovanje.

Upravo je poslednji deo radionice većini bio omiljeni. Učesnici su imali priliku da se uvere da i zdravo može biti ukusno i da probaju namaz od belog pasulja i slatke kuglice od urmi i lešnika.

Inače, u okviru kviza o zdravoj ishrani pobednica je osvojila vaučer za kupovinu u prodavnici zdrave hrane u vrednosti od 2.000 dinara. Pored toga, učesnicima radionice podeljeni su prigodni pokloni domaćih proizvođača zdravih namirnica sa teritorije opštine Bečej.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena