Yunet
 

Sport

Grindeksovci za stepenik više ka najvišem rangu takmičenja

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 19. april 2024. •

Grindeksovci za stepenik više ka najvišem rangu takmičenja

U nastavku takmičenja Srpske lige Vojvodina, fudbaleri „Kikinde” domaćini su pančevačkom „Dinamu”. Biće to po svemu sudeći nova šansa za „crveno bele” da se vrate na pobedničke staze. Utakmica počinje od 16 sati i 30 minuta.

U predstojećoj utakmici 24. kola Vojvođanske fudbalske lige istok, fudbaleri ŽAK-a putuju u Vlajkovac gde će odigrati sa domaćim „Jedinstvom”. „Sloboda” će u meču sa „Vojvodinom 1928” iz Perleza dobiti prednost domaćeg terena, dok komšije iz Banatskog Velikog Sela, fudbaleri „Kozare” igraju sa „Proleterom” u Banatskom Karlovcu. Ruskoselska „Crvena zvezda” na svom terenu dočekuje „Rusandu” iz Melenaca. Sve vikend utakmice u ovom rangu takmičenja počinju od 16 sati i 30 minuta.

Stigli smo i po Područne fudbalske lige Zrenjanin. U 23. kolu nakovački „Polet” gostuje zrenjaninskom „Banatu”, „Delija” u Mokrinu dočekuje „Stajićevo”, dok će fudbaleri „Napretka” iz Banatske Topole u Kumane kod „2. Oktobra”. Vikend nadmetanja u ovom rangu takmičenja počinju od 16 sati i 30 minuta.

Pobedom u Crvenki nakon izvođenja sedmerca, rukometaši „Kikinde Grindeks” rešili su polufinalnu seriju plej ofa grupe sever – centar sa 2:0 I zakazali finale sa lazarevačkom „Kolubarom”. Gol odluke postigao je fenomenalni Milan Lisica, a prethodno je golman Marković odbranio dva protivnička udarca sa sedam metara. Plasman u Super ligu izboriće tim koji prvi dođe do dve pobede u seriji.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena