instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Servisne informacije

Sutra i u petak bez struje delovi Bečeja i Bačkog Petrovog Sela

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 10. april 2024. • 11:58 •

Sutra i u petak bez struje delovi Bečeja i Bačkog Petrovog Sela

Zbog remonta distributivnih trafo stanica, izgradnje priključaka i održavanja nadzemne mreže sutra i prekosutra 11. i 12. aprila doći će do prekida u snabdevanju električnom energijom potrošača u Bečeju i Bačkom Petrovom Selu.

Sutra 11. aprila u Bačkom Petrovom Selu od 9 do 12 sati bez struje će biti deo od Zmaj Jovine ulica i dr Imrea Кiša prema vašarištu, zatim vašarište i naselje Makadi. 

U petak 12. aprila u Bečeju od 9 do 14 sati bez električne energije biće delovi ulica Topolski put , Miloša Bugarskog, Udarničke, Partizanske i Dobrovoljačke, a u slučaju potrebe i ulica Srete Glavaškog. Istog dana od 12 do 14 sati isključenja su planirana u ulicama Iđoški put, Hove Friđeša, 4.jula, Кovač Ferenca, Šipoš Janoša, Holo Ferenca, Ivana Ćirića, Braće Tice, Servo Mihalja, Nađ Ištvana, Fekete Maćaša, Lazara Isakovića, Braće Obadić, Srbobranski put 1-7.

U petak 12. aprila u Bačkom Petrovom Selu od 10 do 12 sati bez struje će deo od Zmaj Jovine ulica i dr Imrea Кiša prema vašarištu, zatim vašarište i naselje Makadi. 

 

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena