Yunet
 

Privreda

Kompanija „Le Belier” proslavila dvadeset uspešnih godina rada

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 25. septembar 2023. •

Kompanija „Le Belier” proslavila dvadeset uspešnih godina rada

Kompanija „Le Belier”proslavila je dvadeset uspešnih godina rada. Plan u narednom periodu je da prošire objekat i izgrade novu proizvodnu halu uz istovremeno obezbeđivanje modernizacije i unapređenja opreme visokog kvaliteta.

„Le Belier” u gradu posluje dvadeset godina, trenutno broji oko 420 radnika, a proslavi kompanije prisustvovao je i generalni direktor Jan Čen.

-Pre svega zahvalio bih se gradonačelniku na dolasku povodom događaja i svim prisutnim gostima. Ovo je bitan dan za našu kompaniju. Nadamo se da ćemo nastaviti da sarađujemo i u narednih dvadeset godina. U narednom periodu obnovićemo opremu i staru zameniti novom, dodao je generalni direktor kompanije „Le Bilier”.

Pre pet godina kompanija je izgradila novi pogon, a dalji plan je da nastave proširenje. Spremnost ljudi da rade, posvećenost poslu daje dobre rezultate, zaključio je direktor „Le Belier” kompanije u našem gradu Žan Sebastijan Aks.

-Mi imamo poseban odnos sa Kikindom, naravno, mi ćemo se baviti više socijalnim životom ovde u gradu i dok god možemo da pomognemo rado ćemo to činiti. Drago mi je što ovde u Kikindi možemo da imamo puno projekata, rekao je direktor „Le Belier” kompanije u našem gradu Žan Sebastijan Aks.

Gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač poželeo je ovoj važnoj lokalnoj grupaciji srećnu godišnjicu i dalji uspeh u narednim godinama.

-Čestitam kompaniji njihov dvadeseti rođendan i velika mi je čast što sam imao priliku da upoznam generalnog direktora kompanije Jan Čena. Naravno, imamo dobru saradnju i komunikaciju sa direktorom koji ovde u Kikindi vodi grupaciju i ona je na zavidnom nivou. Svim zaposlenima želim da u narednim minimum dvadeset godina kvalitetno sarađujemo i da se unapređuje poslovanje firme koja je jedna od boljih firmi ovde kod nas u Kikindi. Ono što je na radost svih je što imaju planove u narednih dvadeset godina, da između 400 i 500 zaposlenih koji trenutno rade ovde u Kikindi mogu da budu bezbedni što se tiče posla. Kompanija je uvek znala da ceni kvalitet, da zadrži dobre radnike i da podmlađuju svoje kadrovske potencijale. Intenzivno se unapređuje kako oprema, tako i procesi proizvodnje. Otvaranje novih linija, stvari koje se automatizuju.. to je sve ono što ohrabruje da maksimalno možemo imati kao grad pouzdanog partnera, zaključio je gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač.

Saradnja između grada Kikinde i kompanije „Le Belier” je na zavidnom nivou. Pored samog industrijskog života, „Le Belier” ne zanemaruje društveno odgovorni rad. Kroz razne projekte donacija, sufinarsiranja i pružanja pomoći utiču na pozitivne promene u našem društvu i kreiranje bolje lokalne zajednice.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena