Yunet
 

Sport

Podela bodova na Gradskom stadionu

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 8. april 2024. •

Podela bodova na Gradskom stadionu

U bespoštednoj borbi, fudbaleri „Kikinde” su sa vodećim timom na tabeli, „Slovenom” iz Rume odigrali jednu pravu mušku utakmicu i bili nadomak velike pobede. Na kraju nisu imali snage da zadrže rezultat koji su zasluženo ostvarili u igri, pa je utakmica okončana sa 2:2, što je donekle i realno stanje sa terena. U listu strelaca Ivanović se upisao u 47., a Benke u 49. minutu.

Komšijski derbi 21. kola Vojvođanske fudbalske lige istok, između „Kozare” i „Slobode” u Banatskom Velikom Selu okočan je nerešeno, rezultatom 1:1. Za Velikoselčane pogodak je postigao Marko Spahić, a za Novokozarčane Nemanja Kova;evi’. Fudbaleri „ŽAK”-a izgubili su na Vašarištu od „Begeja” iz Žitišta rezultatom 1:5, a ništa bolje nije prošla ni ruskoselska „Crvena zvezda” kod omoljičke „Mladosti” koja je slavila na svom terenu sa 2:0.

Stigli smo i do Područne fudbalske lige Zrenjanin. U 21. kolu, nakovački „Polet” bio je od bolji od „Jedinstva” u Novom Bečeju sa 2:5. Trostruki strelac u ovom meču bio je Kočiš, a dodali su još i Zorić i Nešić za konačan rezultat. Golovima dvostrukih strelaca Perišića i Ćorića okončan je duel u korist Mokrinčana, fudbalera „Delije” nad „Banatom” iz Čente. Fudbaleri „Napretka” iz Banatske Topole izgubili su u Mihajlovu od domaćeg „MSK” sa 3:2.

U unapred odigranoj utakmici poslednjeg kola Super B lige pred doigravanje, rukometaši „Kikinde Grindex” bez problema savladali su poslednjeplasirani „Sinđelić” iz Beograda rezultatom 35:30. Devojke su izgubile na domaćem terenu od „Metalca 2015” iz Valjeva sa 26:31. Vaterpolisti ŽAK-a u pretposlednjem kolu drugog kruga došli su do druge pobedeu sezoni nad ekipom sa dna tabele, „Spartakom” u Subotici nad kojim su slavili sa 16:13. Odbojkaši „Kikinde” izgubili su sa 3:2 u setovima od „Vojvodine” u Novom Sadu za sigurno četvrto mesto na kraju sezone Druge savezne lige. Završena je sezona i u Vojvođanskoj ligi, a tim „Kikinde 0230” nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli sa 12 poraza i samo dve pobede. Seniorke „Kikinde” poslednje su na tabeli sa jednom pobedom i 13 poraza. U pretposlednjem kolu plej off faze Druge lige Košarkaškog saveza Vojvodine tim Mirka Bucala pobedio je „Radivoja Koraća” iz Rumenke sa 75:66, dok su Novokozarčani izgubili kod „Crvenke” sa 73:71.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena